Condicions per a la creació de producte en turisme cultural II

amb No hi ha comentaris
compartir

Més condicionants per a la creació de producte en turisme cultural

 

3. Una estructura informativa turística suficient i amb continguts adaptats a tot tipus de públics:

Disposar d'aquesta estructura és essencial per al desenvolupament de producte en turisme cultural, doncs ens ajuda a donar a conèixer el recurs, les característiques (per exemple, preu entrada, descomptes etcètera) i a la seva promoció, i per tant al seu posicionament en el mercat.

4. Possibilitats senzilles d'accés per diversos mitjans segons el territori:

Les possibilitats senzilles d'accés en turisme cultural són molt importants per oferir una bona experiència al turista. Perquè així sigui, caldrà acordar amb els gestors dels recursos i monuments, les condicions i horaris de les visites, l'adequació dels accessos, els aparcaments, equipaments de descans i esbarjo entre d'altres que puguin ser necessaris. serà fonamental, també, adequar els espais per donar accessibilitat a persones amb discapacitats físiques i mobilitat reduïda.

5. Una senyalització informativa mínima:

Per al bon desenvolupament de l'activitat turística és molt important senyalitzar els recursos i l'oferta turística que oferim. Sense aquesta senyalització serà gairebé impossible atraure turistes.

6. Una senyalització interpretativa mínima:

El recurs com a tal pot tenir potencial suficient per atreure molts turistes, o bé no. En qualsevol cas és fonamental, per millorar l'experiència turística, comptar amb equipaments com centres d'interpretació, itineraris autoguiats, centres de recepció de visitants, guies, informadors i / o intèrprets del patrimoni. Per descomptat és un element diferencial qualitatiu que afavoreix que el turista comprengui, gaudi ei fins i tot col·labori en la conservació del recurs.

7. Un marc jurídic que permeti visitar els recursos, en les condicions i limitacions que s'estableixin:

Aquesta condició és fonamental per garantir la viabilitat del recurs. Tant a curt termini com llarg termini i per fer-ho serà necessari desenvolupar una legislació específica que protegeixi el patrimoni.

8. Una oferta turística mínima que garanteixi l'acollida en destí:

allotjament, restauració i transport. Aquest és el condicionant més important per assegurar que el desenvolupament d'un producte de turisme cultural funcionarà. Sense comptar amb una oferta turística mínima serà difícil que els majoristes de viatges inverteixin en la creació i la posada en marxa de serveis i productes turístics basats en aquest recurs. Conèixer la disponibilitat de l'oferta implica contactar amb els productors o proveïdors de cada un dels components del producte turístic.

9. Planificació i temps de l'oferta:

Per assegurar el desenvolupament del producte de turisme cultural és molt important planificar els temps de visita dels recursos, contemplar quin és l'estacionalitat, el nombre màxim de visitants, quin serà l'equilibri de temps en itinerari en el que vam visitar diversos recursos etcètera.

Espero que l'útil i interessant!

 

Resum
Entrada del bloc
Condicions per a la creació de producte en turisme cultural II
Descripció
En tot destinació turística cultural, real o potencial, cal disposar d'un mínim de recursos patrimonials amb suficient capacitat d'atracció i que compleixin unes condicions mínimes per a l'operativitat d'un producte de turisme cultural. El cas és que això no sempre és així ...
autor
compartir

deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.